Öğrenci Alım İlanı / Başvuru Sonuçları

16 Temmuz 2019 Salı

Enstitümüz tezli yüksek lisans ve doktora programlarına öğrenci alınacaktır.

Lisans eğitimini yurt içinde tamamlayan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı adaylar için

• Başvuru kılavuzu  (Başvurular 24- Haziran 5 Temmuz 2019 tarihleri arasında internet üzerinden alınacaktır.)
  • 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi lisansüstü kontenjanlarıa başvuru http://ogrenci.trabzon.edu.tr/AdayLogin adresinden yapılacaktır. Başvuru yapıldıktan sonra başvurunuzun Enstitü Müdürlüğünce onaylanması gerekmektedir. Başvurunuzun onay durumunu ekranınızdan kontrol ediniz. Başvurunuzun onaylanması durumunda ekranınızdaki incele butonunu tıklayarak açılacak olan Lisansüstü Ön Kayıt Başvuru Formunun sayfa sonunda yer alan Sınav Giriş Belgesini indiriniz. Giriş sınavına gelirken istenilen belgelerle birlikte Sınav Giriş Belgenizi de beraberinde getiriniz. (İlan:17 Haziran 2019)

Başvuru Sonuçları
  • Yüksek Lisans Başvuru Sonuçları
  • Doktora Başvuru Sonuçları
  • Öğrenci kayıtları 16 – 19 Temmuz 2019 tarihleri arasında şahsen veya noter onaylı vekalet verilerek Trabzon Üniversitesi Fatih Kampüsü Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Söğütlü - Akçaabat/TRABZON adresinde yapılacaktır. Adaylardan kayıt işlemlerinde kullanılmak üzere iki adet vesikalık fotoğraf istenir.

Boş Kalan Kontenjanlar
2019-2020 güz dönemi öğrenci alımına ilişkin kazanan asıl adayların kesin kayıtları tamamlanmış olup boş kalan kontenjanlar için tıklayınız.

Yabancı uyruklu adaylarla lisans eğitiminin tamamını yurt dışında tamamlayan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı adaylar için
  • Başvuru kılavuzu  (başvuru 1 - 5 Temmuz  2019 günleri arasında mesai saati içerisinde, şahsen Trabzon Üniversitesi Fatih Kampüsü Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Söğütlü - Akçaabat/TRABZON adresine yapılacaktır.  Ayrıntılı bilgi için başvuru kılavuzuna tıklayınız.)
  • Başvuru formu

Yabancı Uyruklu Başvuru Sonuçları