Lisansüstü Eğitim Enstitüsü

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Lisansüstü Başvuruları

 

 

 

 

Tezsiz Yüksek Lisans Başvuru Kılavuzu için TIKLAYINIZ.

Tezsiz Yüksek Lisans Programı Başvuruları 22 Ocak- 2 Şubat 2024 tarihleri arasında elektronik ortamda yapılacaktır. Sistem, adayların erişimine 22 Ocak 2024 tarihinde saat 10.00’da açılacak, 02 Şubat 2024 tarihinde saat 16.30’dan sonra sisteme yeni kullanıcı kaydolamayacak ve sistem saat 17.00’de başvurulara tamamen kapatılacaktır.

Tezsiz Yüksek Lisans Programlara başvuracak adaylar, Sendika indiriminden faydalanmak için "Sendika Aidatı Kesinti Belgesi"ni ya da kurumları tarafından onaylanmış son aya ait maaş bordrosunu da Başvuru Sisteminde bulunan Sendika Belgesi kısmına yüklemelidir.

Not: e-devletten alınan son aya ait maaş bordrosunun da kuruma onaylatılması gereklidir.

(Başvuru Sistemi için Tıklayınız)

 

 

 

Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Başvuru Kılavuzu için TIKLAYINIZ.

Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Programı Başvuruları 22 Ocak- 2 Şubat 2024 tarihleri arasında elektronik ortamda yapılacaktır. Sistem, adayların erişimine 22 Ocak 2024 tarihinde saat 10.00’da açılacak, 02 Şubat 2024 tarihinde saat 16.30’dan sonra sisteme yeni kullanıcı kaydolamayacak ve sistem saat 17.00’de başvurulara tamamen kapatılacaktır.

(Başvuru Sistemi için Tıklayınız) 

 

 

 

 

Yabancı Uyruklu Öğrenci Başvuru Kılavuzu için TIKLAYINIZ.

Yabancı Uyruklu öğrencilerin Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Programına başvuruları 31 Ocak 2024 tarihine kadar, şahsen veya müracaat tarihleri içerisinde Müdürlüğümüze ulaşacak şekilde posta yolu ile (farklı birimlere ulaşan ve Müdürlüğümüze başvuru tarihleri içerisinde teslim edilmeyen başvurular değerlendirilmeye alınmayacak olup başvurunun takibi tamamen başvuru sahibinin sorumluluğundadır.)Trabzon Üniversitesi Kampüsü Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Söğütlü - Akçaabat/TRABZON adresine yapılacaktır. 

Yabancı uyruklu adaylar başvurularını yaparken başvuru formunu doldurmalı ve istenen belgeleri başvuru formunun ekinde Müdürlüğümüze teslim etmelidir.

Başvuru Formu için Tıklayınız.

 

Menüyü Kapat